Bine ați venit pe ProMobile.md

Înainte de vizualizarea și utilizarea acestui site, citiți termenii și condițiile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu folositi acest site.

Utilizarea site-ului

Site-ul web ProMobile.md (denumit în continuare «ProMobile») vă permite vizualizarea și descărcarea materialelor de pe acest web site (denumit în continuare «Site») doar pentru uz personal și non-comercial, cu condiția să păstrați toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate disponibile în materialele originale sau pe orice copie a materialelor inițiale. Nu aveți dreptul să modificați materialele din acest Site, precum și să distribuiți sau să le afișați în orice mod sau să le utilizați în orice alt mod pentru scopuri publice sau comerciale. Orice utilizare a acestor materiale pe orice alt website sau orice rețele de calculatoare este interzisă.

Refuzul de responsabilitate

Orice informații, materiale, imagini, si servicii de pe acest Site sunt furnizate "așa cum este", fără garanție de orice fel. ProMobile nu garantează exactitatea sau caracterul complet al materialelor, caracteristicilor, programelor si serviciilor oferite pe site. ProMobile poate, în orice moment, fără preaviz, face schimbări în materialele și serviciile oferite pe Site, precum și ceea ce se menționează în produsele lor și prețurile. În cazul învechirii materialelor si serviciilor de pe acest Site, ProMobile nu este obligat  să le actualizeze. ProMobile în nici un caz nu este responsabil pentru orice daune (inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderea de profituri, de date sau întreruperea activității) care rezultă din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele de utilizare ale acestui Site.

Înregistrarea pe Site
Prin înregistrarea pe Site, sunteți de acord să furnizați informații reale și corecte despre datele de contact ale dvs., pentru a fi posibil contactul cu o persoană reală, proprietarul profilului.

În urma înregistrării veți obține un nume de utilizator și o parolă pentru securitate de care sunteți responsabil. Deasemenea sunteți responsabil pentru toate activitățile din cadrul login-ul și parolei pe site. Dacă pierdeți / uitați date de logare, vă obligați să ne anunțați.

Comentarii și feedback-ul
Când plasați un comentariu pe Site sau ne contactati, sunteți responsabil, de faptul că mesajul postat sau trimis nu este: ilegal, dăunător, amenințător, defăimător, ofensator la moralitate, încalcă dreptul de autor, promovează ura și / sau discriminare bazată pe rasă, etnie, gen, religie, discriminarea
socială, conține insulte la anumite persoane sau organizații, precum și în nici un fel încalcă legislația Republicii Moldova. Sunteți de acord cu faptul că, orice mesaj sau comentariu, ProMobile îl poate șterge, fără acordul dvs., precum și fară vreo recompensă să-l utilizeze. ProMobile în nici un fel nu este responsabil pentru orice conținut postat de utilizatorii Site-ului.